از جمله موارد کاربرد سیستم های ضد عفونی با ازن در صنایع غذایی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ضدعفونی آب مورد مصرف در فرآیند ساخت مواد غذایی: با توجه به اینکه ضدعفونی کننده های متداول در صنایع غذایی، کلز، آب اکسیژنه، پرسیدین، هالامید و ... می باشند، ولی هیچ یک به تنهایی قادر به از بین بردن تمامی میکروارگانیسم ها نیستند و با توجه به اینکه هر یک باقیمانده ای از خود به جا می گذارند و مشکلاتی را به وجود می آورند، با توجه به فناوری روز دنیا و ایجاد روش های نوین ضدعفونی کنندگی، در حال حاضر در سراسر دنیا در کارخانجات بزرگ صنایع غذایی و دارویی و نیز صنایع مربوطه، ازن به عنوان قوی ترین استریل کننده تجاری شده با قدرت اکسید کنندگی 3 هزار بار سریع تر از کلر، مستقیماً از طریق غشاء وارد عمل می شود و باعث از بین رفتن میکروارگانیسم ها می گردد.
ضدعفونی هوای کلیه سالن ها : قبل و بعد از ورود کارگرها به داخل سالن ، لازم است هوای سالن تولید و بسته بندی از هر نوع میکروارگانیسمی عاری باشد که ازن به راحتی با غلظت مشخص این کار را انجام می دهد.
برای اطلاعات بیشترروی لینک کلیک کنید.
http:www.ttakco.com